Felméréseink

Méréseink nemzetközi szakirodalmak és kutatások alapján, saját HR és vezetői tapasztalataink hozzáadásával születtek.

A méréseket folyamatosan fejlesztjük mind tartalmilag, mind szoftveresen. Partnereink észrevételei hozzájárultak ahhoz, hogy ma az egyik legeredményesebben használható és legvalidabb mérési módszert tudjuk kínálni mindazoknak a vezetőknek, akik gyors változást szeretnének elérni az általuk vezetett szervezeti egységekben, mindezt pedig vonzó ár-érték arányért.

Corporate Vitality Index

A felmérés azt vizsgálja, hogy a vezető vezetési módszerei hogyan hatnak a közvetlen beosztottjaira, belőlük milyen hozzáállást vált ki. A felmérés segítségével a vezető előidézhet a beosztottjaiban olyan percepcióbeli változásokat, amelyektől a beosztottak motiváltabbak és elkötelezettebbek lesznek. A felmérés így egyben vezetésmódszertani ajánlásokat is ad.

CVI360°Plus

A Corporate Vitality Index a vállalatokat, a vezetőket és a HR-t egyaránt hatékonyan és magas szinten támogató online mérőeszköz kedveltségének töretlenül felfelé ívelő pályája hasonló, nagy hatékonyságú online vezetői mérőeszköz fejlesztésekre ösztönzött bennünket. A Corporate Vitality Index mintájára fejlesztettük ki a népszerű 360 fokos vizsgálat egy új, sok különleges jellemzővel felvértezett változatát.

Munkaadói márka

A megfelelő munkaadói márka kialakítása az alapja minden sikeres vállalat működésének, mert az emberi erőforrás ellátottsága alapvetően ettől függ. Legyen hát tudatos, mért és tervezett! Ebben segítünk a munkaadói márka felmérésünkkel és a hozzá kapcsolódó fejlesztéseinkkel.

Vezetői márka

A vezetői karizma kétségkívül sokat segít a vezetői munkában. Ezen kívül azonban számos dolgot tehet a vezető, hogy a vezetői márkája megerősítse a beosztottjaiban a vezetői képességeit.