Story2

Folytassuk! De vajon mekkora bizonyossággal?

Hadd osszak meg veled egy titoknak aligha nevezhető dolgot. Sokan azt mondják, hogy most aztán észnél kell lenned, mert az újra induláskor dől el minden. Ezért aztán kapsz rengeteg tanácsot, ötletet pénzért, vagy ingyen.

Nos! Az, hogy hogyan indulsz újra, már a krízis előtt eldőlt. Elmondom, miért. Talán tudod, hogy munkavállalói attitűdöt, hozzáállást mértünk, mérünk. A járvány előtt is ezt tettük, alatta is ezt tesszük. Alább megosztok veled néhány mérési eredményt.

CVI%20logo%20horizontal%20small%20rgb

Nemzetközi publikációval ismerte el a CVI attitűd felmérést az EU

Európai Uniós publikációt kapott a több, mint hét éve sikeresen működő, saját kutatásokon és nemzetközi tanulmányokon (Melbourne Univ.; Nottingham Univ.; HSE) alapuló CVI attitűd felmérésünk. A felmérés a menedzsmentnek ad támogatást a hatékony vezetési módszerek kialakításához, a munkavállalók motivációjának növeléséhez, a maximális elkötelezettségük eléréséhez, ezáltal a hosszútávú megtartásukhoz.

Hogy legyen elég erő a csapatodban a folytatáshoz vagy az újrakezdéshez

A krízishelyzetre adott vezetői válaszainknak nem kisebb a tétje, mint az, hogy annak elmúltával milyen munkavállalói attitűddel dolgoznak tovább a beosztottjaink.

Azt tudjuk, hogy válsághelyzetben kulcsfontosságú a folyamatos, megfelelő tartalommal bíró kommunikáció.  Az embereink biztonságérzetét erősítő, a vezető iránti bizalmat növelő üzenetek alapozzák meg azt az attitűdöt, amellyel ismét felveszik vagy éppen folytatják a munkát.

Milyen a vezetői kommunikációd? Tudod-e, hogy most milyen attitűddel bírnak a beosztottjaid? Mire számíthatsz a jövőben tőlük?

Leadership excellence 2

 

                  

Hogyan tudod befolyásolni azt, hogy mit gondoljanak a beosztottjaid rólad, a vállalatról és a munkájukról?

YourStory

Hinnéd vagy sem, vezetőként még a leggyengébben teljesítő és legrosszabb hozzáállású beosztottaddal is messzire juthatsz. Egyszerűsítsd a vezetői életed, csökkents a csapatodon belüli konfliktusok esélyét és adj olyat a beosztottjaidnak, ami végképp hozzád köti őket!

 

 

Piac&Profit Szervezetfejlesztési konferencia

 

Békési Gábor P&P

Köszönet a Piac&Profit-nak a szervezetfejlesztési konferenciáért!

A múltheti konferencia ismét igyekezett hasznos tudást adni a résztvevőknek. Körbejárta a szervezetfejlesztés aktuális kérdéseit. Mind a folyamatszervezési, informatikai, mind pedig a humánerőt érintő feladatokat. Mi (Borbély László, Nardai Brigitta és jómagam) - szervezeti mérésekkel foglalkozó szakemberek - a munkaerő oldaláról közelítettük meg a szervezetfejlesztés kérdését és rávilágítottunk azokra a tévhitekre, amelyek a vállalatok vezetőit sokszor fölösleges pénzköltésre sarkallják.

Ismét Piac&Profit konferencia

Kedves CVI érdeklődők!

Ismét meghívást kaptunk a Piac&Profit konferenciára, ahol az egyik érdekes előadás a szervezetfejlesztés során nélkülözhetetlen szervezeti diagnosztika lesz.  BG
10000

Túl a 10.000-dik mérésen

Kedves Partnereink, barátaink!

Hároméves kutató-fejlesztő munka és három év "éles üzem" után büszkén mondhatjuk el, hogy méréseinkkel túljutottunk a bűvös 10 000. mérésen. Rengeteg tapasztalat, öröm és elégedett partner van mögöttünk.