Hogyan tudod befolyásolni azt, hogy mit gondoljanak a beosztottjaid rólad, a vállalatról és a munkájukról?

YourStory

Hinnéd vagy sem, vezetőként még a leggyengébben teljesítő és legrosszabb hozzáállású beosztottaddal is messzire juthatsz. Egyszerűsítsd a vezetői életed, csökkents a csapatodon belüli konfliktusok esélyét és adj olyat a beosztottjaidnak, ami végképp hozzád köti őket!

 

 

Piac&Profit Szervezetfejlesztési konferencia

 

Békési Gábor P&P

Köszönet a Piac&Profit-nak a szervezetfejlesztési konferenciáért!

A múltheti konferencia ismét igyekezett hasznos tudást adni a résztvevőknek. Körbejárta a szervezetfejlesztés aktuális kérdéseit. Mind a folyamatszervezési, informatikai, mind pedig a humánerőt érintő feladatokat. Mi (Borbély László, Nardai Brigitta és jómagam) - szervezeti mérésekkel foglalkozó szakemberek - a munkaerő oldaláról közelítettük meg a szervezetfejlesztés kérdését és rávilágítottunk azokra a tévhitekre, amelyek a vállalatok vezetőit sokszor fölösleges pénzköltésre sarkallják.

Ismét Piac&Profit konferencia

Kedves CVI érdeklődők!

Ismét meghívást kaptunk a Piac&Profit konferenciára, ahol az egyik érdekes előadás a szervezetfejlesztés során nélkülözhetetlen szervezeti diagnosztika lesz.  BG
10000

Túl a 10.000-dik mérésen

Kedves Partnereink, barátaink!

Hároméves kutató-fejlesztő munka és három év "éles üzem" után büszkén mondhatjuk el, hogy méréseinkkel túljutottunk a bűvös 10 000. mérésen. Rengeteg tapasztalat, öröm és elégedett partner van mögöttünk.